Nu är den äntligen här!

För två dagar sedan skrev jag om den kommande Iphone 6s lanseringen och igår släpptes telefonen ut på marknaden. Något som jag definitivt fastnade för är det nya 3D touch och live photos.  Denna funktionen finns inaktiverad i Kamera-appen, och så länge den är på fångar kameran 1,5 sekunder (före och efter att du tryckt på slutarknappen). Den unika 3d touch funktionen fungerar precis som Force Touch på Apple Watch. När du trycker hårt mot skärmen, precis som om du försöker trycka rakti igenom den, och den ger en helt annan funktion än vad vi är vana med när vi enbart sveper med fingret. Denna funktion är ganska häftig när man exempelvis öppnar ett mejl i inkorgen för att få upp en förhandsvisning. Även om jag för tillfället har iphone 6 så kommer jag definitiv att köpa 6s just för dessa 2 funktioner. Jag är imponerad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>